Met zelfvertrouwen en impact  
Spreken & Presenteren!

Ik werk met professionals die vol zelfvertrouwen willen presenteren met impact. In een één op één gesprek, voor een kleine groep collega's of klanten, of voor een volle zaal.
 
Zij willen graag meer zelfvertrouwen, zodat ze rustiger en overtuigender voor een groep staan. Zij vinden het soms lastig om hun verhaal helder, kort en bondig te vertellen, zeker als ze minder voorbereid zijn.
 
Ze willen bij zichzelf kunnen blijven en een krachtige uitstraling hebben die als prettig wordt ervaren.

Elsewine Rietveld

Confidence Trainer

Waar we deze Training aan werken:

 
Rust - Zelfvertrouwen - Overtuigingskracht

Deze training wordt speciaal voor leden van BBB georganiseerd.
Je krijgt praktische technieken die je helpen om uit je hoofd te komen zodat je kalm en vol zelfvertrouwen voor de groep staat.
Je voelt je rustig, ook bij onverwachte situaties en moeilijke vragen. 
Als je de (spreekwoordelijke) microfoon in handen hebt, vertel je kernachtig, overtuigend en op een manier die blijft hangen bij je publiek. 

  • Je krijgt technieken om op een authentieke en effectieve manier contact kunt maken met je klant en je publiek.
  • Je weet hoe je je boodschap met meer impact over kunt brengen.
  • Je weet hoe je op een doeltreffende manier je know-like-trustfactor kunt verhogen.
  • Je vergroot je uitstraling en je zelfvertrouwen neemt toe, ongeacht de (spannende) situatie.


Dit is geen theoretische training of een workshop met trucjes en algemene spreek-technieken, waarbij je een bepaald gedrag aanleert dat misschien voor iemand anders werkt maar eigenlijk niet bij jou past.
Je krijgt praktische oefeningen om dichter bij jezelf te komen en te blijven ook als je een situatie spannend vindt.

Praktisch:

Trainingsduur

Spreken met Impact is een training van een dagdeel van 13.00-17.00.

We krijgen om 12.15 een heerlijke lunch, zodat we om 13.00 meteen kunnen starten met de training.

Investering

De kosten van de training, volledig verzorgd met lunch en koffie & thee tijdens de training zijn € 195,- per persoon, excl. BTW.

Wanneer & Waar

De eerstvolgende training staat gepland op:

Vrijdag 9 december 2022
in Culemborg.

Stuur ook een mail wanneer je deze dag niet kunt maar wel interesse hebt. Meer data volgen bij voldoende aanmelding.

En wanneer je zelf een groep van 6-8 deelnemers bij elkaar hebt, kunnen we een afspraak maken in jouw regio.

Over  Elsewine

Als young professional vond ik het heel spannend om te spreken voor groepen en ben gaan debatteren om hier beter in te worden.
Na vele debatten en trainingen geven leerde ik de Presence methode kennen en heb er mijn werk van gemaakt. Ik weet goed hoe het is om je woorden kwijt te zijn wanneer je voor een groep staat, het heel spannend te vinden én hoe je hier snel en effectief veel beter en ontspannener in kunt worden.


Inmiddels train ik al ruim 10 jaar professionals in deze methode, in groepen en 1 op 1, zodat ook zij het verschil kunnen maken. Ze spreken met rust en zelfvertrouwen en hun boodschap blijft het publiek bij!

Wat anderen zeggen over de training Spreken met Impact

Tijdens de training merken we direct verschil bij het toepassen van de nieuwe technieken.
Wat ik altijd bijzonder vind om te horen, als ik mensen spreek drie, vier en soms zes jaar nadat ze deze training hebben gedaan, is dat ze deze vaardigheden nog steeds toepassen!

Hier een aantal ervaringen:

Dennis Bemelmans

Advocaat

Tijdens deze workshop leert Elsewine je aan de hand van een aantal technieken je overtuigingskracht en presence te vergroten. De effectiviteit van deze technieken heeft mij aangenaam verrast, want al direct tijdens de workshop bemerkte ik grote verbeteringen bij mijzelf en mijn medecursisten. Deze workshop kan ik dan ook van harte aanbevelen!

Gerard Nijboer

Afas Software

Voor mij was de workshop van Elsewine een fijne ervaring waar ik heb geleerd om meer zelfverzekerd in mijn schoenen te staan. De workshop was interactief en persoonlijk. Ik ben van mening dat de cursus relevant is voor zowel beginnende als gevorderde sprekers, omdat het presenteren vanuit een ander perspectief benadert: namelijk je voorkomen en aanwezigheid.

Ingeborg ter Laak

Directeur Zorgscala

De workshop van Elsewine heeft mij concrete handvatten gegeven om vanuit Presence stevig te zijn, zonder dat het arrogant wordt. Mijn werk bestaat uit belangen afwegen, onderhandelen, daarin duidelijk zijn, de leiding nemen en toch draagvlak bij een ieder behouden. De vaardigheid uit de Presence workshop kan ik dagelijks toepassen en heeft mijn impact versterkt. Elsewine is daarbij een deskundige en respectvolle trainer die maakt dat je van haar wil leren en haar inzichten wil ervaren. Dank!

Karel Urbach

Rijksdienst Ondernemend NL

Ik geef regelmatig presentaties en wil mijn boodschap graag steviger overbrengen. Ik heb juist voor deze workshop gekozen omdat ik hierin niet alleen aan mijn presentatie techniek kon werken, maar ook dankzij presence-oefeningen de luisteraars beter kan betrekken in mijn verhaal. Elsewine liet me ervaren hoe ze met deze methode de aandacht opwekt van haar omgeving. Echt indrukwekkend! Dankzij de gerichte feedback van Elsewine en de kleine groep cursisten heb ik genoeg input gevonden om mijn presentaties krachtiger over te laten komen

Anja Kreileman


De workshop biedt praktische oefeningen om rust en kracht uit te stralen, die bruikbaar zijn in allerlei situaties zoals spreken voor grote groepen en stressvolle situaties. Om de oefeningen er beter in te slijpen heb ik na een jaar opnieuw deelgenomen aan de dagworkshop. Het was fijn te merken dat ik veel van het geleerde (ongemerkt) al in de praktijk toepas. 

Michiel Bunnik

Directeur Bunnik Legal

Deze training is op de praktijk gericht en direct toe te passen. Zo is de training ook opgebouwd. Door de theorie direct te beoefenen, ervaar je meteen resultaat in je gedrag. Je bent niet meer in je hoofd en spreekt meer vanuit jezelf. Ook leer je jouw andere kant benutten. Want dit ben je ook. Ik kan hier wat mee. Dank je wel Elsewine.

Waar wacht je op? Schrijf je NU in om te leren spreken met impact!